Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/httpd/www/unixo.hu/html/includes/file.phar.inc).

Kompetencia és munkaköri illeszkedés felmérés

Kutatások bizonyítják aza munkapszichológiában ismert összefüggést, hogy a munkaköri rátermettség – az illeszkedés a munkaköri sajátosságokhoz – szorosabb kapcsolatban áll a sikerrel, mint a végzettség vagy a tapasztalat. Amikor az embernek olyan a munkája, ami megfelel a gondolkodásmódjának, illik a természetes viselkedéséhez és érdeklődéséhez, akkor eredményesebb és elégedettebb lesz, jobban tűri a stresszt, a feszültséget, hatékonyabban kezeli a konfliktusokat, valamint elkötelezettebbé válik feladatainak teljesítése közben.

Közös érdeke munkaadónak, munkavállalónak és a szervezeti eredményesség is azt kívánja, hogy minden munkakörbe a megfelelő ember kerüljön. Egyszerű ezt leírni, viszont vezetők, humánerőforrás szakemberek is nap, mint nap tapasztalhatják, hogy megvalósítani sokkal nehezebb feladat. Ebben segít és legalább 30%-al csökkenti a téves döntések kockázat a munkakörről készített kompetencia profil és az egyén kompetenciáinak számszerűsíthető összehasonlítása.

 Bővebben:A tesztről részletesenA teszt alkalmazási területei 
 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésPróbateszt igénylés 

 

Scroll to Top